Möt vår VD

Publicerad: 7/9, 2021

Eva är kvinnan som jobbar hårdare än någon annan, spelar padel, tävlar i IronMan, impulsköper hus på känsla, bestiger berg i Asien, gifter sig i Las Vegas och reser jorden runt för att träffa barnbarn.

Med över 30 år inom redovisning och löner har vår VD Eva samlat på sig en gedigen erfarenhet inom branschen. Redan som 17-åring började hon som sekreterare, fick tidigt två barn, studerade ekonomi vid Uppsala universitet, fick ett barn till och har sedan dess hunnit med att jobba på ett flertal större företag och även drivit flera egna företag.

Hennes karriär inom lönebranschen började som försäljare på Hogia under 90-talet. Därefter följde några år på IFS, Enter och PWC innan det var dags att starta eget. Det egna företaget gick så pass bra att det blev uppköpt av Matrisen och de ville att Eva skulle jobba kvar där som kontorschef efter försäljningen. Efter ett par år på Matrisen, som senare blev Accountor, kände hon dock att det var roligare att driva eget och bestämde sig för att starta ett nytt företag igen. Den här gången med Cristina som hon anställde till PWC och som följt med henne sedan dess. Namnet EC Time kommer från deras namn, Eva Cristina Time. Hon är fortfarande väldigt hands on och för att hålla sig uppdaterad om vad som händer inom lön är det inte alls ovanligt att hon hjälper till med lite löner då och då.

Nu är det så att Eva är lite rastlös av sig och behöver nya utmaningar hela tiden och det svenska vädret är ju inte alltid det bästa så 2016 bestämde hon sig för att tillbringa en del av året på varmare breddgrader. En utlandsmässa senare så var biljetter bokade till Malaga och hon åkte ner för att utforska Costa del Sol. Hon åkte ner i maj och mindre än fyra månader senare gick flyttlasset till Fuengirola. Mellan 2016 och 2019 tillbringade hon större delen av sin tid i Spanien samtidigt som hon jobbade på distans. Det är varmt i Spanien sommartid och när hon var hemma i Sverige för ett par år sen fick hon syn på ett hus som hon helt enkelt var tvungen att köpa. Det är ett fint hus precis intill en sjö mitt ute i ingenting. Tanken var fortfarande att bo mellan de två länderna men när pandemin drog in så var det nog rätt skönt att kunna vara ute på landet med närhet till naturen och fyra km till närmsta affär.

När hon inte jobbar så hittar man henne på padelbanan, ute i trädgården i Ockelbo, på promenad med sina hundar och katt (katten Elvis är en tjej som är lite speciell och som gärna följer med på hundpromenaden) eller tillsammans med barnbarnen. Om man får barn strax efter att man har fyllt 19 år så är det inte alls konstigt att bli mormor när man är 46 år. Eva har inte ens fyllt 59 år och har redan sex barnbarn plus fyra stycken bonusbarnbarn. Hon är en modern mormor/farmor som gärna bakar bullar med barnbarnen samtidigt som hon smider företagsplaner och håller ett öga på inboxen.

Hon flyttar inte till olika länder, startar företag och köper hus helt själv utan sen 2011 har Urban funnits vid hennes sida och 2014 så gifte de sig i Las Vegas. Han kallar sig själv för hennes service man och tack vare Urban finns det massor av bilder på Eva när hon är ute på äventyr ????.

Eva kommer antagligen vara den första ni kommer i kontakt med på MoneyWise då hon gillar att själv sälja in tjänsterna vi erbjuder. Hon ger inte upp i första taget och det är möjligt att ni blir kontaktade både tre och fyra gånger innan hon övertygar er att välja MoneyWise!

Se alla nyheter »

En ung Eva som precis startat sin karriär inom löner och redovisning

En ung Eva som precis startat sin karriär inom löner och redovisning

Evas ”home office”

Evas ”home office”

Här bor Eva när hon är i Sverige

Här bor Eva när hon är i Sverige

Elvis, Roffe och Sigge

Elvis, Roffe och Sigge

På väg till padel i Fuengirola

På väg till padel i Fuengirola

Las Vegas

Las Vegas

Servicemannen dokumenterar Evas triathlon-träning

Servicemannen dokumenterar Evas triathlon-träning

Kommentarer

Skriv en kommentar

Svar till ×

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK