Varför ska just du jobba hos oss?

Publicerad: 29/11, 2021

Vi vill att våra medarbetare ska trivas och vem trivs inte i ett land med mer än 3000 soltimmar per år?! Balansen mellan jobb och fritid är viktig och här försvinner den osunda stressen och alltför långa arbetsdagar. Vi tror starkt på “Happy employees, happy customers, happy business”. Vi vill anställa personer som har en positiv inställning och alltid strävar efter att göra det bästa av en situation.

Du kommer att få möjligheten att påverka och direkt bidra till vår framgång. Vi erbjuder alla anställda fortlöpande utbildning och ambitiösa medarbetare klättrar lätt uppför karriärstrappan. Vi vill att alla ska kunna vara sig själva och tycka om att gå till jobbet. Eftersom vi är ett svenskt företag så bjuder vi så klart på fika varje dag och vi vill att du har kul på jobbet. Förutom en bra lön, generös semester och friskvårdsbidrag så anordrar vi även massor av roliga tävlingar och självklart deltar alla som vill i den årliga paddelturneringen.

Hur är det att jobba utomlands? Vågar jag verkligen åka iväg? Kan jag ta med mig familejn? Frågorna är inte alls ovanliga och det finns bara ett svar. Om du inte testar, hur vet du då om du har tagit rätt beslut? Spanien och dess byråkrati kan driva vem som helst till vansinne och allt som vi tar som självklart i Sverige är lite krångligare här. Folkbokföring, vad är det?! Här behövs det papper, lite mer papper, stämplar, långa väntetider och håret blir gråare och gråare för varje gång man behöver besöka en statlig myndighet. Sverige har dock inte 3000 soltimmar per år att skryta med och man kommer rätt snabbt in i “The Spanish way of life”. Vi hjälper till med NIE-nummer och hjälper även till med andra frågor som du kanske har. Vi har redan gått igenom processen med att bosätta oss i Spanien och när det väl är gjort så flyter det på ganska bra.

Det flesta svenskar som flyttar med barn sätter barnen i svenska skolan, men de finns även de som har barn i spanska skolor. Den svenska skolan kostar en del, men det kan vara värt att kolla med din kommun om du får ta med skolpengen. Det finns massor med aktiviteter och sporter för barnen eller så kan man hänga på stranden eller bada i poolen. Den svenska kyrkan anordrar träffar och aktiviteter och där kan man träffa många nya vänner. Om man åker helt själv så behöver man inte oroa sig för att känna sig ensam. Om man vill träffa nya vänner så är det lätt att göra det. Det finns många svenskar och även andra expats i samma situation och svenska kyrkan, padelbanan och svenska pub quiz är några ställen där man kan träffa nya vänner.

Fuengirola är en av de populäraste turistorterna och svenskarnas favorit på solkusten. Här hittar du svenska kyrkan, en svensk skola, svenska affärer och svenska resturanger. Staden passar såväl gammal som ung och det finns alltid något att göra.Fuengirola har många fina stränder och stadskärnan är kantad av en 8 kilometer lång strand med en härlig strandpromenad. På fritiden kan du hänga på stranden, vandra i bergen eller varför inte spela lite paddel. Sporten är mycket populär i Spanien och också något vi gillar på kontoret!

Det är lätt att hitta boende i Fuengirola och tåget från Malaga flygplats har sin slutstation här. Frågan är inte “Varför ska jag jobba i Fuengirola?” utan “Varför ska jag inte jobba i Fuengirola?”! Ett spännande jobb väntar dig som vill jobba aktivt och seriöst med lönehantering i soliga Spanien.

 

Se alla nyheter »

Kommentarer

Skriv en kommentar

Svar till ×

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en kommentar

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK